Martinikerk
Martinikerk
Het hart van de stad
Lees verder ...
Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerk
Sfeer uit de Gouden Eeuw
Lees verder ...
Lutherse Kerk
Lutherse Kerk
Charmant in het centrum
Lees verder ...

Agenda

Lunchpauze concert Johan Smit

 

Het 3de lunchpauze concert wordt gegeven door Johan Smit.  

Na de studie Commerciële Economie in 2015 afgerond te hebben en een jaar in het hypotheekwezen werkzaam te zijn geweest, won de drang om zich meer te verdiepen in het muzikale het van het commerciële. Er werd om diverse redenen gestart met de opleiding Docent Muziek aan het Prins Claus Conservatorium en per 1 september 2019 werd daar orgelopleiding aan toegevoegd.

Per 1 januari 2020 is Johan als kerkmusicus verbonden aan de Protestantse Gemeente te Meppel. Hier begeleid hij met regelmaat de erediensten in de Mariakerk en Oude Kerk en leidt de cantorij en jeugdband. Johan begeleidt ruim tien jaar kerkdiensten in diverse gemeenten uit de regio Zwolle – Apeldoorn. Hij is hoofdorganist van de Goede Herderkerk te Epe en verbonden aan de hervormde gemeentes van Wapenveld en Veessen. Zijn muzikale hart ligt naast orgelspel vooral bij de kerkmuziek, harmonieleer en improvisatie.

Als begeleider is Johan verbonden aan het Agricola Consort uit Groningen dat onder leiding staat van Jaap de Kok. Daarnaast dirigeert hij het christelijk mannenkoor De Dorpelwachters uit Wapenveld en is hij bandleider van een combo.

Afbeeldingsresultaat voor johan smit

Klik hier voor het programma van Johan Smit.

 

10 juli 2020
Aanvang 12.45 uur
Entree € 1,-

 

De lunchpauzeconcerten worden georganiseerd door
Afbeeldingsresultaat voor groningen orgelland Afbeeldingsresultaat voor prins claus conservatorium

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor stichting martinikerk