Martinikerk
Martinikerk
Het hart van de stad
Lees verder ...
Nieuwe Kerk
Nieuwe Kerk
Sfeer uit de Gouden Eeuw
Lees verder ...
Lutherse Kerk
Lutherse Kerk
Charmant in het centrum
Lees verder ...

Agenda

Music and Gift - o.a. Oratorio de Noël van Saint-Saëns en geef uw gift of kerstpakket voor Inlia

 

Advent is aangebroken, een tijd van uitzien, vol van verwachting. Het is ook de tijd van het omzien naar elkaar. Een groep enthousiaste zangers heeft daarom besloten om in samenwerking met de Protestantse Gemeente Groningen via een ludieke actie geld en kerstpakketten in te zamelen voor Stichting Inlia.

Heeft u altijd eens in de Martinikerk willen zingen? Dan is dit je kans! U kunt namelijk mee doen. Het scratchkoor zingt het Oratorio de Noël van Camille Saint-Saens en het Hallelujah uit de Messiah van Händel. U krijgt de bladmuziek met oefenbestanden digitaal aangeleverd en kunt het op deze manier alvast thuis instuderen.

Medewerking wordt verleend door Erwin Wiersinga (orgel) en het geheel staat onder leiding van Vincent Hensen Oosterdijk

 

De kosten om mee te doen zijn € 10,00. (inbegrepen is één consumptie en een gift voor Inlia)

Opgave kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 06 22028162

Het concert is gratis, maar we hopen op een gift voor Inlia. Tussen 10.30 uur en 15.00 uur is het ook mogelijk uw kerstpakket te schenken voor Stichting Inlia. Voor meer informatie over deze actie, klik hier.

 

Stichting Inlia           Afbeeldingsresultaat voor protestantse gemeente groningen    Afbeeldingsresultaat voor martinikerk groningen

 

 

21 december 2019
Aanvang 14.00 uur / entree gratis, gift voor Inlia

Kerstpakketten kunnen ingeleverd worden vanaf 10.30 uur tot 14.30 uur
Martinikerk Groningen, Martinikerkhof 3